Condicions d'ús

Cal ser major d’edat o tenir una persona representant, major d’edat, per participar al concurs. Els infants tenen grans idees i no volem que quedin fora, però necessitarem algú que sàpiga gestionar el premi (l’econòmic) en el seu nom.

Els 60€ s’han de gastar en un comerç de la Vila de Gràcia (si no tens clar els límits, et facilitem aquest enllaç per veure el territori administratiu al qual ens referim), no s’admeten grans cadenes de consum i s’han de gastar tots en una única compra en els següents 30 dies d’anunciar la persona guanyadora.

Agitacion.net validarà que el comerç triat per gastar el premi compleixi les condicions i serà l’encarregada de facilitar l’import del premi al comerç triat.

El jurat el constitueix les tres persones sòcies d’AgitaciónNet: el Juan Carlos, en Toni i la Judit, les tres impulsores del projecte i del concurs.

Per més informació et pots posar en contacte amb nosaltres a través del mail: contacto@agitacion.net

Altra informació

La cooperativa que desenvolupa i promou l’aplicació és AgitaciónNet. Aquesta va néixer fa 12 anys amb l’objectiu d’ajuntar diferents disciplines dins el sector del desenvolupament informàtic, la comunicació audiovisual i l’ús de la tecnologia com eina de no exclusió social. S’ubica al costat de la pl. de Vila de Gràcia i treballa en diversos projectes de comunicació digital, disseny gràfic i desenvolupament.
Promou i finança: la Generalitat de Catalunya – Departament d’Empresa i Treball

Impulsa
Promou i finança: la Generalitat de Catalunya - Departament d'Empresa i Treball